Best gelezen artikelen 2019

2019 zit er bijna op! Ik vond het een leuk idee om eens te kijken welke artikelen op mijn blog dit afgelopen jaar het meest zijn gelezen. Lees ze allemaal!

Het verhaal achter mijn blog

Selfie at Scheveningen beach, Kurhaus

Het leukste artikel dat ik dit jaar heb mogen schrijven, was een interview met mijzelf! Ik stel me dan ook graag nogmaals aan jullie voor en wens jullie allen een heel gelukkig nieuwjaar!

Lees meer

24 uur in Luxemburg Stad

Huizen langs water in Luxemburg

Op nog geen 4 uurtjes rijden vanaf Den Haag ligt het prachtige hertogdom Luxemburg. Ideaal voor een weekendje weg dichtbij huis. En dankzij de prachtige natuur, glooiende heuvels, oude steden en kastelen heb je echt het gevoel even op vakantie te zijn. Lees gauw verder om verliefd te worden op deze prachtige stad.

Lees meer

Venetië: mijn budgettips voor een stedentrip

Uitzicht vanaf Academia Brug Venetië

Venetië is een van mijn favoriete Europese steden. Italië vind ik sowieso een prachtland vanwege de zon, de keuken en de landschappen. Maar Venetië staat met stip bovenaan. Ten eerste omdat alles, maar dan ook alles, op het water plaatsvindt. In deze blogpost vertel ik je mijn budgettips zodat je ook een fantastische tijd kan hebben in Venetië zonder een tweede hypotheek op je huis af te moeten sluiten.

Lees meer

Zoetermeer? Ja, Zoetermeer!

restaurant terrassen plein zoetermeer

Zeg je Zoetermeer, dan kijken de meeste mensen je toch een beetje bedenkelijk aan. “Wat moet je daar nou?” zie je ze denken. Nou, dat zal ik je eens vertellen! Het is namelijk een hele bruisende stad voor een leuke middag vol vermaak. Echt? Ja, echt! In deze blogpost geef ik je 6 ideeën om een (regenachtige) dag mee te vullen in Sweet Lake City.

Lees meer

Praag, Wenen en Boedapest: 3 stedentrips in 1

parlementsgebouw Boedapest verlicht nacht

Vraagje: wat hebben Praag, Wenen en Boedapest met elkaar gemeen? Antwoord: ze zijn alle drie perfect voor een stedentrip. Maar niet zomaar een stedentrip! Want in plaats van ze één voor één te bezoeken, kun je deze steden ook perfect combineren. Ze liggen namelijk maar een paar uur met de trein bij elkaar vandaan. Lees gauw verder om te ontdekken waarom jij ook naar deze drie steden wilt gaan!

Lees meer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.